tisdag 7 januari 2014

Sammanfattning

Nytt år, nya tag och tillbaka på jobbet...
Kändes ganska tufft att stiga upp kvart över fem idag efter 17 dagars ledighet. Men vi är nog snart tillbaka i vardagsrutinerna.

Som sagt. 17 dagars ledighet. Inte bloggat på evigheter. Tog lite semester och lusten har inte funnits där till att skriva. Kanske det beror på att ledigheten inte blev som den var tänkt eller för att jag behövde en paus. 
Vår ledighet har bestått av sjukstuga konstant. Tänker inte gå in på detaljer men kan väl säga att vi har varit sjuka alla tre och det har varit: en natt på barnavd, ögoninflammation i fyra ögon, öroninflammation i ett öra, feber hos tre personer, krupphosta och huvudvärk och rejält halsont. Kortfattat! 

Men liiiite grann har vi väl hunnit med. Vi firade (faktiskt) jul:). Julafton tillbringade vi här och Majken var såå lycklig. Tomten kom och mängder av julklappar låg under granen! Nyårsafton tillbringade vi hemma hos familjen Wellbring/Sundberg. Trevligt, god mat och härliga människor att umgås med:). På tolvslaget var vi dock hemma och kikade på ALLA raketer. Rekordår! 

Vi har också hunnit med att träffa faster och kusinerna som varit nere i söder. Majken börjar ju tycka det är kul att leka med sina kusiner, skoj:). Moster och Henke har vi också träffat en hel del och så har det fällts träd i mängder. Typ så har vår ledighet sett ut. 


Att läsa veckans Ica-blad kan vara väldigt intressant:). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar